maandag 23 juni 2008

Niet echt een summertime, maar toch ...

Niet echt een "summer-time" vakantie, want april valt nog niet echt in de zomer, maar toch de moeite waard : een weekendje ertussen uit zonder de kindjes naar Londen !



Laat ons eerlijk zijn : culinair werd het een hele belevenis ! Enkel 's morgens werd vork en mes gebruikt voor een typisch English Breakfast. Voor de rest ging het er met stokjes en dus heel Aziatisch aan toe : Sushi in de sushibar, Kantonese delicatessen in Chinatown of nog zoals de foto hieronder : een Japanse kok die met veel kunst- en vliegwerk alle bereidingen voor je neus klaarmaakt.

Liesje bleek heel onder de indruk, zoals op de foto te zien is ... We waren nog meer onder de indruk met de strapatsen van onze buur aan de eet-toog. Die kerel was de hele tijd zijn nieuwe liefje heel openlijk op aan het vrijen met veel champagne, show, gestoef en poeha, en vond opeens (na het voorgerecht) het moment gekomen om samen met zijn nieuwe verovering naar zijn flat te gaan ... Hij betaalde de chef-kok heel royaal en wij kregen nog heel zijne menu erbijgeserveerd !




Geen opmerkingen: